T’agradaria volar? Organitzem una jornada d’aviació inclusiva a l’Aeroport de Sabadell

03/12/2021
MIFAS

L’Associació MIFAS organitza una jornada d’Aviació Inclusiva a l’Aeroport de Sabadell adreçada a persones amb discapacitat que tinguin ganes de gaudir de l’experiència de volar.

El dia 12 de desembre i gràcies a l’Associació Vols per a Tothom, MIFAS organitza una jornada de vol adaptat per a persones amb discapacitat física, a l’aeroport de Sabadell. 

L’experiència començarà a les 9.30h del matí a l’Aeroport de Sabadell i inclou una xerrada informativa per part de l’Associació Vols per a Tothom, associació que es dedica a difondre el món de l’aviació entre les persones amb mobilitat reduïda i proporciona a aquest col·lectiu l’experiència de volar i de gaudir del paisatge des de l’alçada. 

Per poder gaudir de l’activitat cal donar-se d’alta com a soci de l’Associació que inclou el regal del vol de 30 minuts i un refrigeri. El cost és de 50€.

MIFAS facilita el transport fins a l’aeroport, amb places limitades, per aquelles persones que no tinguin opcions de desplaçament.  El punt de trobada i sortida i serà a la Residència de MIFAS, a les 8:00h.

Per tant, per poder participar a l'activitat és imprescindible inscriure's, fer una transferència de 50€ al número de compte ES10 2100 8455 4113 0016 9777 i enviar el justificant al nostre dinamitzador Manu Heras, al correu mheras@mifas.cat.

Serà una experiència inoblidable!!!! Ens hi acompanyes? 

DATA:

Diumenge, 12 de desembre de 2021.

LLOC:

Aeroport de Sabadell

PUNT DE TROBADA I HORA:

Participants amb vehicle propi: Aeroport de Sabadell, 9:30h
Participants amb transport de MIFAS: Residència MIFAS · Pl. Empúries, 31 · 17005 Girona

Places limitades! 

O bé:

Oficines centrals de MIFAS
Manu Heras
661 77 02 69
mheras@mifas.com
www.mifas.com

Comentaris