Sols no, Junts - Lliurament de gossos d'assistència

26/11/2012

L'Associació CRIT Gossos d'Assistència de Catalunya amb la col.laboració de la Fundació Adecco i Purina, han arrivat a un acord per finançar un projecte que rep el nom de "Sols no, junts".

El projecte té una durada d'un any.
Durant aquest periode 3 persones amb discapacitat física rebran una formació específica per obtenir la titulació d'"Entrenadors de Gossos d'Assistència".
Per dur a terme aquesta formació es lliurarà un gos, de manera gratuïta, a cada participant per tal que en facin l'ensinistrament i sigui acreditat per la Generalitat de Catalunya com a "gos d'assistència".
Cada un dels participants tindrà l'opció de ser ell mateix el propietari del gos d'assistència perque l'ajudi a millorar la seva qualitat de vida.
Aquest curs s'inicia el proper divendres 30 de novembre a les 19:00 hores a les oficines de CRIT a Girona (C/ Francesc Roger 25 baixos) amb una primera trobada per fer una presentació més específica del projecte.
Si hi esteu interessats contacteu amb nosaltes el més aviat possible ja que nomès queden tres places lliures i el període d'inscripció s'acaba el proper dimecres 28 de novembre.
Podeu contactar per telèfon a les nostres oficines al 972414041 o bé per mail a les següents adreçes:
Maite Esquiroz - dtsassociacio@mifas.com
Isaura de Rueda - dts@mifas.com
Elena Gonzalez - dtsfundacio@mifas.com

Comentaris