Si marques la X solidària, casella 106, a la declaració de la renda faràs realitat més projectes socials

11/04/2024
MIFAS

Marcar aquesta casella no suposa cap cost addicional per a les persones contribuents, i té un impacte directe en la millora de la vida de les persones i els col·lectius més vulnerables.

La X solidària és una casella que es troba en el formulari de la declaració de la renda, concretament la 106, tot i que el nom que apareix en el document és “casella d’activitats d’interès social”. La finalitat és destinar un 0,7% dels impostos de la persona contribuent a projectes socials d’una entitat sense ànim de lucre o a una ONG d’acció social i de cooperació.

A més, és molt important destacar que marcar aquesta casella no implica cap mena de cost econòmic addicional, és a dir, no modifica el resultat a pagar o a retornar de la persona contribuent, sinó que els impostos es destinaran en activitats socials.

Cal tenir en compte que si la persona contribuent no marca cap de les següents caselles; “Activitats d’interès social” i/o “Església Catòlica”, serà l’Estat qui decideixi on es destina aquesta part dels impostos. 

Amb la X solidària, ajudaràs a millorar la vida de les persones i els col·lectius més vulnerables, i podràs fer d’aquest món un lloc més just amb la realització de més projectes socials.

Com pots trobar la X solidària?

Un cop tinguis el resultat de la declaració de la renda, que es realitza a través de la seu electrònica de l’Agencia Tributària,  has de buscar a l’índex la casella 106 i marcar-la. Llavors ja la pots guardar i tramitar.

Vols saber més sobre la campanya X solidària?

Per a més informació pots consultar la seva web AQUÍ

Grup Mifas

En línia

Grup Mifas

Gràcies per posar-te en contacte amb nosaltres, amb què podem ajudar-te?

21:02