Servei d’acompanyament per a persones amb discapacitat al Cicle Mmm’agrada molt la música a Girona

17/10/2023
MIFAS

MIFAS dinamitza un servei d’acompanyament i suport a l’autonomia, adreçat a persones amb discapacitat que vulguin assistir i/o participar al cicle de concerts Mmm’agrada molt la música a Girona, amb la col·laboració de persones voluntàries.

Des de MIFAS treballem perquè les entitats socials i de lleure vinguin a participar conjuntament d’aquestes trobades als concerts i, així, fomentar la inserció social.

L’objectiu d’aquest servei és que les persones amb discapacitat que ho necessitin, puguin gaudir del cicle de concerts Mmm’agrada molt la música a Girona i tinguin l’oportunitat de participar en el micro-obert. El preu és de 22€ per servei.

El termini per fer la reserva serà d’una setmana d’antelació de cada concert per garantir un servei de qualitat. A més, si aquesta inclou més de 6 trobades, tindràs un descompte de 10€!

Disponibilitat:

Tots els dissabtes de concert de 17:30h a 20:30h al Centre Cívic Ter de Girona. Constarà d’una benvinguda i berenar, i d’un acompanyament per part de professionals de MIFAS i de persones voluntàries.

Per apuntar-se personalment o com entitat, cal contactar amb:

Josep Bécares: jbecares@mifas.com – 972 41 40 41
+ info: www.mifas.com

Instagram: @mmmagrada i @grupmifas
Facebook: @mmmagrada 

Grup Mifas

En línia

Grup Mifas

Gràcies per posar-te en contacte amb nosaltres, amb què podem ajudar-te?

00:44