Sant Feliu – Ripoll en handbike, el nou repte d’en Manu Heras

01/12/2020
MIFAS

Manu Heras, amb lesió medul·lar i usuari de cadira de rodes, inicia aquest dijous 3 de desembre, la ruta Sant Feliu – Ripoll. El seu objectiu és recórrer en un sol dia 140 km amb una handbike, una bicicleta propulsada amb la força dels seus braços.

Aquest dijous 3 de desembre i, en motiu del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, en Manu Heras, soci de MIFAS, inicia un nou repte: recórrer 140 km per les Vies Verdes de Girona. El punt de partida serà Sant Feliu de Guíxols, just quan surti el sol i té previst arribar a Ripoll abans que es faci fosc. Per ell, aquesta aventura és un repte important per mostrar a la societat la capacitat de totes les persones i alhora reivindicar camins naturals més accessibles.

Les Vies Verdes de Girona són accessibles a les persones amb mobilitat reduïda i, en aquest cas, el Consorci Vies Verdes ha facilitat a en Manu la handbike perquè pugui aconseguir el seu repte.

Durant la seva aventura, en Manu anirà fent publicacions a les xarxes. Si voleu saber en quin punt es troba, seguiu el seu compte d’instagram @intrepid_manu i el de @grupmifas

Molts ànims Manu, segur que ho aconseguiràs!


Sobre en Manu

En Manu va tenir un accident als 18 anys i des de llavors no ha parat de vitjar. Ha recorregut mig món amb la seva cadira de rodes. Estudia turisme a la universitat i té un esperit de superació infinit. 

Grup Mifas

En línia

Grup Mifas

Gràcies per posar-te en contacte amb nosaltres, amb què podem ajudar-te?

20:21