Pròrroga per renovar la targeta d'aparcament individual i col·lectiu

18/05/2020
MIFAS

Les targetes caducades durant el període compromès entre l’1 de març i la data de finalització de l’estat d’alarma tenen validesa però amb l’obligació de renovar-les un cop acabi l’esmentat estat d’alarma.

El Diari Oficial de la generalitat de Catalunya ha publicat en data 11 de maig la pròrroga referent a la validesa de les targetes d’aparcament per a persones amb discapacitat i la de les targetes d’aparcament de transport col·lectiu que hagin caducat en el període comprès entre l’1 de març i la data de finalització de l’ estat d’alarma.

Degut a la situació de crisi sanitària ocasionada per la COVID-19 s’ha establert la suspensió dels terminis en la tramitació dels procediments administratius de les entitats del sector públic fins a la finalització de l’estat d’alarma. Conseqüentment, les persones titulats de les targetes d’aparcament per a persones amb discapacitat i de les targetes d’aparcament de transport col·lectiu tenen l’obligació de sol·licitar-ne la renovació quan hagi finalitzat l’estat d’alarma esmentant.


MÉS INFORMACIÓ:

Treballadores Socials MIFAS
Anna Brasas / Ester Acosta
972 41 40 41
650 09 36 34 (només whatsapp)
mifas@mifas.com

Grup Mifas

En línia

Grup Mifas

Gràcies per posar-te en contacte amb nosaltres, amb què podem ajudar-te?

02:12