Prop de 100 alumnes d’Olot participen a la IV Jornada d’atletisme i altres jocs sense barreres

12/06/2018

El 8 de juny, l’Associació MIFAS de la Garrotxa i l’Institut Municipal d’Esports i Lleure d’Olot van organitzar la quarta edició de la Jornada d’atletisme i altres jocs sense barreres a l’Estadi Municipal d’Atletisme d’Olot.

100 alumnes de 6è de primària de diferents escoles d’Olot van participar a la Jornada d’atletisme i altres jocs sense barreres amb l’objectiu de prendre consciència sobre les dificultats amb les que es troben les persones amb alguna discapacitat física. Una jornada que té molt èxit entre els estudiants de la població i que pretén d’una manera amena i divertida que els alumnes experimentin de primera mà les dificultats de moure’s en cadira de rodes, i siguin conscients dels obstacles i les barreres arquitectòniques amb les que es troben les persones amb mobilitat reduïda o una discapacitat visual.

Es van realitzar diferents activitats adaptades com ara una cursa d’atletisme i un eslàlom en cadira de rodes, jugar a boccia i també a futbol adaptat per a persones amb discapacitat visual.

La jornada ha rebut la col·laboració de l’Ajuntament d’OlotVálida sin barrerasEscola Municipal d’Expressió, la Coordinadora de Discapacitats de la GarrotxaAigües Sant Aniol i Fruites Mercader.

Comentaris