Projecte de prevenció de violència contra les dones amb discapacitat

04/07/2013

Us informem del projecte de prevenció de violència en contra de les dones amb discapacitat, que s'emmarca dins del programa de prevenció de l'Obra Social Fundació "La Caixa", "Violència, tolerància 0".

Es tracta d'un projecte pilot d'àmbit estatal dirigit al col·lectiu de persones amb discapacitat física i orgànica.

La iniciativa parteix d'un acord de col·laboració entre La Fundació i COCEMFE, que permetrà que aquest projecte sigui aplicat a través de la Confederació de Dones amb Discapacitat de l'Estat Espanyol, a Catalunya, i dut a terme per l'Associació de Dones No Estàndards.

D'altra banda, i com a conseqüència d'aquest projecte, us informem també, del "Taller de Suport Psicosocial a Dones amb Discapacitat", la finalitat del qual és promoure l'autonomia i enfortir una identitat positiva (Empoderament): treball de l'autoestima, i la potenciació i el desenvolupament de les pròpies capacitats de les dones amb discapacitat.

Està previst que els tallers es facin durant els propers mesos de setembre i octubre a Banyoles, i la data límit per poder inscriure's-hi és el dia 31 d'aquest mes de juliol. Té una durada de 28 hores i és del tot gratuït!!

Anima't a participar-hi i ajuda't a tu mateixa!!
Més informació, als PDF adjunts.

Projecte

Taller dones 

Comentaris