Programa de millora de competències en matèria de contractació pública per entitats

18/05/2018

Després de l'èxit de les tres edicions a Barcelona i Lleida, i en el marc de l'estratègia d'aproximació al territori, La Confederació obre dues noves edicions del programa de formació per la millora de les competències en matèria de contractació pública.

El Programa, que es durà a terme a Girona i Tarragona, s'adreça a persones professionals d’entitats del Tercer Sector Social que vulguin aprofundir en l’àmbit de la contractació pública i entronca directament amb tres dels eixos de treball estratègics de La Confederació: el foment de la competitivitat empresarial del Tercer Sector Social, la millora de la contractació pública, garantint la qualitat dels serveis i el màxim retorn social, i finalment, la formació contínua dels professionals del sector.

En aquest sentit, el Programa de millora de competències en matèria de contractació pública pretén donar eines a les organitzacions del Tercer Sector per tal d’afrontar les licitacions públiques en millors condicions; i alhora, promoure el coneixement del marc legislatiu vinculat a aquesta qüestió.

El Programa compta amb la col·laboració del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, de la Generalitat de Catalunya; i per l'organització s'ha comptat també amb la complicitat d'entitats del territori. En concret, l’edició de Girona es realitza a la seu del Grup MIFAS.

Les persones interessades poden formalitzar la seva sol·licitud d’inscripció a través del formulari habilitat abans del dia 31 de maig de 2018 - Enllaç


Dies: 5, 12, 19, 26 de juny i 3 de juliol 2018
Hora: De 10 a 14 hores
Lloc: seu Grup MIFAS | Rambla Xavier Cugat, 43 baixos | 17007 Girona

Informació addicional

Grup Mifas

En línia

Grup Mifas

Gràcies per posar-te en contacte amb nosaltres, amb què podem ajudar-te?

19:30