Professionals del sector de la discapacitat assisteixen a la II Jornada Tècnica en Accessibilitat

23/03/2017

El Centre per a l’Autonomia Personal MIFAS Girona (SIRIUS) ha acollit avui la II Jornada Tècnica en Accessibilitat organitzada per Grup MIFAS i Válida sin barreras, en la que hi ha assistit prop de vint-i-cinc professionals del sector de la discapacitat.

Gemma Oliver, terapeuta ocupacional de l’entitat ha obert la jornada explicant quins serveis s’ofereixen des del SIRIUS MIFAS, centre de referència de la demarcació de Girona que promou l’autonomia personal, la millora de l’accessibilitat i que afavoreix la integració social de les persones amb diversitat funcional de totes les edats. Oliver ha remarcat la necessitat d’eliminar les barreres arquitectòniques per tal que les persones amb mobilitat reduïda puguin accedir a qualsevol lloc.

En acabat, Albert Vila, director de Válida sin barreras, empresa especialitzada en accessibilitat per a persones grans, amb mobilitat reduïda o discapacitat ha presentat les darreres novetats en accessibilitat i elevació vertical així com diferents ajuts tècnics que milloren la qualitat de vida de les persones amb diversitat funcional. Alguns dels productes que s’han presentat han estat la cadira de rodes elèctrica Zinger, una cadira ultracomptacta, plegable i lleugera ideal per a espais reduïts, la cadira elevadora per a emergències, Raizer i la cadira de rodes Segway Genny, un vehicle similiar a un Segway on la persona usuària pot asseure’s i controlar-lo amb el moviment de la columna vertebral.

Finalment, els assistents han pogut provar els diferents ajuts tècnics i resoldre tot tipus de qüestions relacionades amb aquests productes i en temes relacionats amb el sector de la discapacitat.

Grup Mifas

En línia

Grup Mifas

Gràcies per posar-te en contacte amb nosaltres, amb què podem ajudar-te?

03:13