Primera victòria del MIFAS a Fontajau contra el Rangers de València

13/01/2014

Ahir 12 de gener, el Válida sin barreras CB MIFAS va aconseguir la seva primera victòria des del seu trasllat a Girona. Ho va fer contra el Rangers de València per un 44 a 33 que no reflecteix la igualtat a la pista.

El partit va començar amb els gironins molt concentrats, fet que es va traduir en un 8-0 al minut 4 que va donar la iniciativa als locals en el marcador i molta confiança. A partir d’aquest moment, l’equip va ser capaç de saber controlar els ritmes del partit, córrer quan calia i jugar amb paciència quan no es podia corre. El primer quart va acabar amb un 13-8, puntuació que va servir perquè els jugadors locals fossin capaços de mantenir als valencians sempre per darrere en el marcador. Només hi va haver un moment en què semblava que el partit es trencava, al minut 6 del 3r quart (34-24), però una reacció visitant (0-6) ho va deixar tot per resoldre en l’últim període.

L’últim quart va començar amb només 4 punts de diferència (34-30), però el desgast físic dels visitants, gràcies a la pressió constant del Mifas va donar el seu fruit i es va traduir en el quart més satisfactori de tots, acabant el partit amb la màxima diferència en el marcador +11 pels locals (44-33).

La propera setmana el Mifas retorna la visita als valencians (recordem que aquest era un partit ajornat) i esperem que es doni la possibilitat de tornar a lluitar per la victòria.

Comentaris