Primera victòria de Válida sin barreas CB MIFAS davant del CEM l'Hospitalet

19/12/2016

Primera victòria de la temporada del Válida sin barreras CB MIFAS contra el CEM Hospitalet per un ajustat 47-44 en un partit molt estrany, sense ritme i amb un últim quart en que els locals van haver de remuntar un -11 per acabar guanyant de tres punts.

El partit va començar amb un Válida sin barreras CB MIFAS espès en defensa, sense idees i donant massa facilitats als contraris. Les primeres diferències en el marcador les van marcar l’encert de cara a cistella de l’equip visitant, mentre els gironins fallaven fins i tot a sota de cistella.

Aquest desencert i la impossibilitat de fer gaires canvis per la poca banqueta del Válida sin barreras CB MIFAS per les lesions, sumant l’acumulació de quatre faltes per part de Guerra al minut 12, va fer que s’arribés a la mitja part amb un clar marcador favorable als de l’Hospitalet (15-22)

El tercer quart aquesta dinàmica va continuar, amb un CEM que va augmentar l’avantatge fins arribar a la màxima diferència de +13 al marcador. A l’equador del quart i amb el quintet inicial en pista, els gironins van començar una petita reacció de joc que va fer que acabessin el període a -10.

En l’últim quart els gironins van decidir anar a totes i amb una pressió a tota la pista durant els 10 minuts restants, van començar a eixugar la diferència poc a poc fins arribar a l’últim minut en el que van aconseguir donar la volta al partit i posar-se a un punt per sobre. Els últims segons van servir per ampliar la diferència a +3 i tancar el partit amb un ajustat 47-44 a favor dels locals.

En resum, una victòria molt treballada que, tot i no estar encertats, va arribar gràcies a que no es van baixar mai els braços i es va creure en ella fins al final.

Ara toca descansar fins al 14 de gener que l’equip viatjarà a Gran Canària per jugar la cinquena jornada.