Primer partit de Lliga amb bon regust per als gironins

15/11/2016

El diumenge 13 de novembre, el Válida sin barreras CB MIFAS va disputar el seu primer partit de la Lliga Nacional FEDDF de bàsquet en cadira de rodes després d’un any sense jugar.

Malgrat la derrota, va quedar un bon regust als gironins ja que l’objectiu principal d’aquesta temporada és tornar a agafar ritme de competició. Aquest partit suposa un bon punt de partida ja que es va lluitar de tu a tu contra un dels favorits a l’ascens, el Joventut BCR.

El partit va estar molt igualat en tot moment. L’objectiu del Válida sin barreras CB MIFAS era arribar al final amb opcions de guanyar, i a 4 minuts pel final la diferència era només de 4 punts a favor dels badalonins, però un parell d’errors en el rebot defensiu i algun tir còmode fallat va fer que el partit finalitzés amb la victòria del Joventut BCR amb un 39-50.

En aquest partit destaquem el debut oficial de Tatché i Moreno, dos jugadors que tot i no tenir experiència en la competició del bàsquet en cadira de rodes van jugar els seus primers minuts amb l’equip.

El 19 de novembre, el Válida sin barreras CB MIFAS viatja a Mallorca per jugar contra el CD Discasport, equip de nova creació i que per tant fa que sigui una incògnita a l’hora de saber quin serà el seu potencial.

Estadístiques del partit

Comentaris