Presentació del dispositiu Mowoot – La solució al restrenyiment crònic

19/04/2018

La Dra. Immaculada Herrero ens presenta la solució al restrenyiment crònic amb un dispositiu que realitza massatges abdominals terapèutics per a millorar el trànsit intestinal.

El dia 23 de maig, a les 11:00h i al Centre d’Atenció Integral MIFAS, organitzem la jornada “Dispositiu Mowoot, solució actual que facilita el trànsit intestinal i resol el restrenyiment” amb la ponent Immaculada Herrero, doctora en ciències biològiques pel departament de medicina. S’adreça a totes les persones que pateixen restrenyiment, als seus familiars i als terapeutes del centre.

Mowoot és un dispositiu mèdic, compost també per un cinturó que funciona amb tecnologia pneumàtica, i que reprodueix el massatge abdominal terapèutic per a facilitar el trànsit intestinal. D’aquesta manera, resol el restrenyiment crònic que puguin patir algunes persones.

Ja s’han realitzat proves clíniques que han demostrat la seva eficàcia, i està certificat per la CE com a dispositiu mèdic classe IIa.

Tanmateix, és l’única solució no farmacològica i no invasiva que existeix actualment, i la van desenvolupar un equip de científics, enginyers i doctors en col·laboració amb els metges i fisioterapeutes de l’Institut Guttmann.

Una professional de l’àmbit científic que demostrarà, per fi, com fer front el restrenyiment crònic sense cap mena d’efectes secundaris. No us ho podeu perdre!

Jornada gratuïta | Places limitades

DIA:  dimecres 23 de maig
HORA: 11:00h a 12:30h
LLOC: Centre d’Atenció Integral MIFAS| Carrer Empúries, 31 | 17005 Girona

Inscriu-te aquí o bé:

Oficines centrals de MIFAS
Sara Devesa / Alexandra Alfonso
972 41 40 41
sdevesa@mifas.com / aalfonso@mifas.com
www.mifas.com