Presentació de l’art marcial Nihon Jujutsu per a persones amb diversitat funcional

22/11/2018
MIFAS

Jordi Cebrià, professor del Gimnàs Yama Arashi del CER de l’Escala oferirà una sessió teòrica d’aquesta art marcial japonesa adreçada a persones amb mobilitat reduïda.

El proper 17 de desembre a les 10h i al Centre d’Atenció Integral MIFAS, Jordi Cebrià, professor de Nihon Jujutsu del Gimnàs Yama Arashi el CER de l’Escala oferirà una sessió teòrica sobre aquest esport adaptat. S’adreça prioritàriament a persones amb mobilitat reduïda i usuàries de cadira de rodes.

L’objectiu de la sessió és donar a conèixer el Nihon Jujutsu, una art marcial japonesa poc coneguda, d’origen feudal que avarca una gran varietat de sistemes de defensa “sense armes i amb armes” i inclou unes tècniques bàsiques: luxacions articulars, utilització de mans i immobilitzacions.

El Nihon Jujutsu com a disciplina es pot practicar des d’una òptica exclusivament tradicional. Però també podem aprofitar les seves tècniques per a la defensa personal en diferents entorns i situacions.

El Nihon Jujutsu ens porta a una millor observació i optimització de les pròpies conductes motrius, a una millor preacció i reacció, comunicació corporal, equilibri; també aguditza la precisió en l’observació de les conductes dels altres, descobreix conductes de cooperació i per tant, permet reeducar i optimitzar els recursos personals tant a nivell motriu com personal.

La seva pràctica afavoreix el domini d’un mateix, l’autocontrol i incrementa la pròpia seguretat a l’hora d’afrontar situacions de confrontació i violència.

Jornada gratuïta | Places limitades

DIA:  Dilluns 17 de desembre de 2018
HORA: 10:00h a 11:30h
LLOC: Centre d’Atenció Integral MIFAS | Carrer Empúries, 31 baixos | 17005 Girona

 

O bé:

Oficines centrals de MIFAS
Alexandra Alfonso
972 41 40 41
aalfonso@mifas.com
www.mifas.com