Premi als millors dibuixos del II Concurs Infantil de Sant Jordi amb discapacitat!

21/04/2022
MIFAS

Laia Prats, en la categoria 1, i Quima Pardo en la categoria 2, han estat les guanyadores de la II Edició del Concurs Infantil de MIFAS “Dibuixa un personatge de Sant Jordi amb discapacitat”. Enhorabona!!

Després d’haver rebut aproximadament 200 dibuixos d’arreu de Catalunya, ens ha costat moltíssim escollir-ne només dos. Són tots súper bonics! Les persones guanyadores són:


Dibuix de la Laia Prats | GUANYADORA 1a CATEGORIA


Dibuix de la Quima Pardo | GUANYADORA 2a CATEGORIA

El més important és que els nens i nenes que han participat a la II Edició del Concurs Infantil de MIFAS “Dibuixa un personatge de Sant Jordi amb discapacitat”, hagin après que la discapacitat hauria de ser un valor afegit en el seu entorn i que el món està ple de persones diferents.

I de tot cor, des de MIFAS volem agrair a totes les persones adultes (familiars, tutors i tutores) els esforços i el temps dedicat en fer-nos arribar tots els dibuixos. I en especial, als nens i nenes que han hi ha participat.

Ens posarem en contacte amb el familiar o el/la tutor/a de les dues guanyadores per fer entrega de les entrades de Port Aventura i pactar la data de la sessió de sensibilització a la seva escola.

Esperem que, a la propera edició, hi torneu a participar!

Moltes felicitats a les guanyadores!!

I gràcies a la Fundació Port Aventura per la vostra col·laboració:

Grup Mifas

En línia

Grup Mifas

Gràcies per posar-te en contacte amb nosaltres, amb què podem ajudar-te?

21:37