Precandidatura d'Albert Carbonell a la Junta de l'Associació MIFAS

01/04/2019
Albert Carbonell

Carta adreçada als socis i sòcies de MIFAS:

El proper 18 de maig, dins de l'Assemblea General de MIFAS, es durà a terme l’elecció de la Junta Directiva per als propers 4 anys.

Em plau anunciar-vos que un grup de socis i sòcies presentem una candidatura on es barregen membres amb molta experiència dins de l'entitat amb d’altres que per primer cop entren a formar part de l'equip de govern. Així doncs, comptem tant amb els coneixements adquirits al llarg dels anys com amb punts de vista nous que aporten renovació. Tots junts formem un equip que està desitjant desenvolupar nous camps de treball i que representin una evolució important per a MIFAS.

L'equip d'aquesta candidatura la conformem l’Albert Carbonell, Anna Mª Guillén, Josep Planiol, Artur Altabàs, Xavi Aldamiz, Glòria Ubeda, Josep Ligero, Carlos Bermúdez, Paco Asenjo  i Mª Jesús Herrera.  Hem elaborat un pla de treball (que es presentarà el dia de l'assemblea general) on cada membre durà a terme unes tasques específiques amb l'objectiu comú de seguir lluitant pels drets del col·lectiu de persones amb discapacitat física. 

No obstant, si abans de la reunió, qualsevol soci/a de MIFAS vol consultar-nos o debatre algun tema, o desitja fer-nos una proposta referent a l'entitat  o al col·lectiu, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a acarbonell@mifas.cat

Segons els estatuts de l'associació, per tal de poder presentar una candidatura oficial a les eleccions es necessita un número determinat d'avals, aquest any són 104.  Us demanem a tots/es els/les socis i sòcies que ens vulgueu donar la confiança que ompliu la butlleta adjunta (només els camps de Nom i cognoms, DNI i firma) o que ens la demaneu a qualsevol dels membres de la candidatura.

No cal dir-vos que treballarem de valent per MIFAS, tal i com s'ha fet fins ara i, a la vegada, afrontarem nous reptes que portaran a l'entitat cap amunt i milloraran la qualitat de vida del col·lectiu de persones amb discapacitat física.

Informació addicional

Grup Mifas

En línia

Grup Mifas

Gràcies per posar-te en contacte amb nosaltres, amb què podem ajudar-te?

01:16