Portes Obertes | Nou Servei de Salut i Esport de MIFAS

31/01/2018

L’1 de febrer, vine a la Jornada de Portes Obertes del nou servei de MIFAS, Salut i Esport per a persones amb discapacitat. La millor manera de conèixer com és i què ofereix aquest nou servei.

El dijous 1 de febrer, de 9h a 14h, obrim les portes del nostre Servei de Salut i Esport. Amb el programa ACTIVA'T!, oferim un nou servei adreçat a persones amb discapacitat que vulguin practicar exercici físic amb l’atenció personalitzada d’una entrenadora personal, Graduada en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport.  El servei s’ubica en el Centre d’Atenció Integral de MIFAS, al carrer Empúries, 31 de Girona.

El centre compta amb unes modernes instal·lacions preparades i adaptades per oferir un servei de qualitat a l’atenció a la discapacitat. S’ofereix atenció personalitzada per a la pràctica d’exercici físic, amb l’objectiu de millorar la salut física de les persones amb una discapacitat, aquelles que han patit un ictus o una lesió medul·lar o cerebral traumàtiques i que volen mantenir o millorar la seva forma física.

El centre oferirà els seus serveis de dilluns a divendres i les persones interessades hauran de concertar una visita prèvia per tal de fer una valoració del grau d’afectació i marcar un objectiu per part de l’entrenadora personal.

La quota és mensual i dependrà del número de sessions que es realitzin. Durant els mesos de gener, febrer i març es farà un descompte del 50% de l’import de les sessions i les persones titulars del Carnet Amic de MIFAS tindran descomptes especials per a tot l’any.


Jornada de Portes Obertes

Dia: 1 de febrer
Hora: de 9h a 14h
Lloc: Centre d’Atenció Integral MIFAS | Carrer Empúries, 31 | 17005 Girona | T. 972 64 78 31