Persones amb discapacitat participen a la II Jornada Tècnica en Accessibilitat

18/05/2015

A la jornada, que va tenir lloc el passat 15 de maig, hi van assistir persones amb discapacitat física, familiars i curadors.

El passat divendres 15 de maig, Grup MIFAS i Válida sin barreras van organitzar la II Jornada Tècnica en Accessibilitat adreçada a persones amb discapacitat física, familiars i curadors a la seu del Grup MIFAS, a Girona. Aquesta és la segona jornada que s’organitza després de comprovar l’èxit de la primera que anava dirigida a professionals.

La jornada es va dividir en dues parts, una de teòrica per presentar les últimes solucions per a suprimir els obstacles quotidians dins la llar i una de pràctica en la que es va poder provar la Genny Urban, una cadira de rodes que funciona amb tecnologia Segway i veure també in situ vehicles adaptats per a usuaris amb mobilitat reduïda.

Durant la jornada, Concepció Veray, candidata del PPC per l’alcaldia de l’ajuntament de Girona, es va acostar a les instal·lacions del Grup MIFAS i va mostrar el seu interès en els ajuts tècnics per millorar la mobilitat de les persones amb discapacitat física.

Comentaris