Pere Vila fa una visita al Centre d’Atenció Integral del Grup MIFAS

23/05/2016

El president de la Diputació de Girona, Pere Vila, ha visitat avui dilluns a la tarda, el Centre d’Atenció Integral del Grup MIFAS i també la Residència on ha mantingut una reunió amb el president de l’entitat, Albert Carbonell.

Pere Vila ha visitat les instal·lacions del Centre d’Atenció Integral del Grup MIFAS, un equipament situat al carrer Empúries, 31 de Girona, antiga seu de l’entitat, d’aproximadament 300 metres quadrats. Aquest local s’ha rehabilitat per obrir un nou espai adreçat als socis de l’entitat i veïns del barri de Sant Narcís.  Albert Carbonell, president, Anna M. Guillén, vicepresidenta i Alfons Moreno, gerent del Grup MIFAS l’han rebut i l’han acompanyat pels diferents espais de les instal·lacions. Posteriorment, ha visitat també la Residència on ha pogut veure de primera mà quins són els serveis que s'hi ofereixen.

Durant la visita, s’han tractat diversos temes relacionats amb el món de la discapacitat i les problemàtiques que afecten el col·lectiu.

Recordem que l’objectiu del Centre d’Atenció Integral és millorar la qualitat de vida de la persona amb la creació de quatre àrees d’intervenció:  Àrea de Salut (fisioteràpia, gimnàs, infermeria i esport adaptat), Àrea Assistencial (atenció diürna i serveis complementaris), Àrea de promoció de l’autonomia (SIRIUS, banc d’ajuts tècnics i terapeuta ocupacional) i Àrea dels Associats (grups d’ajuda mútua, dinamització i oci).

Comentaris