Pere Tubert deixa la presidència del Grup MIFAS

05/12/2013

En la reunió de Junta i Patronat de MIFAS, convocada per avui dijous 5 de desembre, jo Pere Tubert i Bassas, he decidit presentar la meva renúncia del càrrec de President de l’entitat MIFAS, abans de finalitzar el mandat d’aquí un any i mig.

La renúncia serà efectiva el dia 1/01/2014 a fi de responsabilitzar-me de l’exercici actual.

Els motius no són ni de família, ni de salut, és d’un cansament de veure com des de la política es menysprea a les persones tant en la salut, com en l’ensenyament i en els serveis socials.

Cansat de veure com els nascuts en uns anys que en diuen tristos i grisos, hem lluitat per aconseguir uns drets que ara es converteixen en caritat.

No em queden forces per demanar en un programa de televisió o al Super... que se’m pagui el medicament o l’aparell per poder caminar.

Dir als socis de MIFAS que durant tants anys han recolzat la meva gestió, que des de l’anonimat de soci de la MIFAS que tant estimo, continuaré treballant.

Donar-vos les gràcies per haver-me fet l’Honor que representés una organització que és un referent a l’Estat Espanyol.

Als treballadors de MIFAS, que hem arribat a ésser una plantilla de més de 400 persones, als seus directius i tècnics, gràcies per la vostra feina i la vostra dedicació, som un orgull perquè som capaços d’aportar idees i recursos econòmics als nostres serveis.

És necessari continuar donant suport a MIFAS, a la Junta i el Patronat i al nou President Sr. Albert Carbonell. Som persones amb molta capacitat per gestionar i hem de tenir present que només la unitat pot guanyar el moment actual.

La pèrdua de la gestió de la zona blava de Girona, té a veure amb la meva dimissió, i s’ha de mantenir la paraula.

Moltes gràcies, especialment als que m’heu fet sentir l’orgull de ser President de MIFAS.

Pere Tubert Bassas
President de MIFAS

Comentaris