Participa en el projecte del nou hospital de Girona

31/03/2023
MIFAS

La Regió Sanitària Girona està treballant en el projecte del futur Campus de Salut de Girona, que inclourà el nou Hospital Dr. Josep Trueta, en substitució de l’edifici actual. Es tracta d’un projecte cabdal per a comarques de Girona i per a Catalunya.

Actualment s’aborda la fase de redacció del pla funcional, que definirà com serà l’estructura del nou hospital (l'organització dels diferents serveis, el disseny dels espais, etc.). Donada la transcendència del projecte, s’ha iniciat un procés de participació ciutadana a través d’un qüestionari en línia per tal d’incorporar la veu i l’experiència dels ciutadans i ciutadanes sobre els diferents espais i característiques de l’hospital.

Cal que els nostres edificis publics siguin inclusius i accessibles i, per això, és imprescindible que les persones amb mobilitat reduïda puguin dir quines són les necessitats, dificultats i valoracions per el·liminar barreres arquitectòniques.

 

TU HI TENS MOLT A DIR! És molt senzill participar-hi. Per accedir en el qüestionari només s’ha d’escanejar amb el telèfon mòbil el codi QR de la imatge o clicar en el següent enllaç  https://forms.office.com/e/kvKaEj9mgz.

El qüestionari estarà actiu fins al 24 d’abril.