Participa a la Mitja Marató de Figueres | usuaris de cadira de rodes DORSAL GRATUÏT

15/11/2017

Ets una persona usuària de cadira de rodes i t’agradaria participar en una mitja marató? Tindràs dorsal gratuït i la col·laboració d’Egoísmo Positivo que t’acompanyaran durant la cursa. Vine i corre a la II Mitja Marató de Figueres!

El proper diumenge 3 de desembre, l’Ajuntament de Figueres i l’Associació Atlètica Mitja Marató Figueres organitzen la cursa 10 km Figueres. Una cursa oberta a atletes ja siguin federats o no i adreçada també a corredors i corredores usuaris/es de cadira de rodes. L’objectiu és que la Mitja Figueres sigui més participativa i inclusiva i on tothom qui tingui ganes de córrer, hi tingui cabuda.

La cursa comptarà amb la col·laboració d’Egoismo Positivo, iniciativa que neix per integrar, a través del running, persones amb discapacitat en el món de l’esport.

Si ets una persona usuària de cadira de rodes i tens ganes de passar un dia ple d’emocions, participa a la #mitjafigueres, modalitat 10 Km i corre!! Tu tindràs el dorsal gratuït i el teu acompanyant tindrà la seva inscripció a un preu reduït de 10€. Tots dos rebreu, la bossa del corredor, una samarreta tècnica d’Egoísmo Positivo i avituallament.

Inscriu-te a mitjafigueres@gmail.com tot indicant:

Nom i cognoms
Data de naixement
DNI
Població
Telèfon
Mail
Club (si ets soci/a)
Talla de samarreta