On estem arribant!

09/06/2022
Daniel Tulsà - Gerent de Grup MIFAS

El passat divendres 3 de juny, un controlador de la zona blava de l’Estartit, gestionada per Grup MIFAS, va ser agredit brutalment per un usuari a qui havia sancionat per no haver pagat el tiquet d’estacionament corresponent.

Aquest usuari, davant la no conformitat de la sanció, va optar per adreçar-se de forma totalment violenta contra el controlador. No va parar-se ni un moment a pensar que podia parlar amb ell, tal i com ho faria una persona civilitzada. Amb tota la ràbia del món, li va clavar un cop de puny a l’ull que li ha provocat una pèrdua de visió important, i que encara no sap si recuperarà al 100%.

I des de MIFAS ens preguntem: què està passant amb la societat actual? Per què la violència és una lacra que va augmentant a mesura que avança el temps? Per què una persona reacciona amb violència davant de determinades situacions?

La cultura i l’educació són les eines més potents que tenim per transformar la societat. És indispensable construir nous valors, promoure una cultura d’igualtat i fomentar models de convivència basats en el respecte i la tolerància. A MIFAS treballem dia a dia tots aquests valors per tal que les persones amb discapacitat puguin viure amb els mateixos drets i en igualtat de condicions que la resta de ciutadans. Valors que intentem transmetre a la societat perquè arribin a tothom. Malauradament, veient situacions com aquesta, ens adonem que ens queda molta feina per fer...

Accions com les que ha perpetrat aquesta persona envers un treballador de la nostra entitat o cap a qualsevol persona són totalment inacceptables, i s’han de combatre amb la màxima contundència. És per això que el Grup MIFAS ha iniciat les accions judicials pertinents, per tal que a l’actor d’aquesta violenta agressió se li apliqui la màxima sanció possible.

Per part de l’equip de govern de l’EMD, han manifestat el malestar que senten per accions d’incivisme amb conductes agressives, que no aporten res a  la societat ni són exemple dels valors de la convivència. L’EMD es presentarà com a acusació personal davant el procés que s’iniciï per eradicar actes com aquests en el futur.

Daniel Tulsà
Gerent de Grup MIFAS

Grup Mifas

En línia

Grup Mifas

Gràcies per posar-te en contacte amb nosaltres, amb què podem ajudar-te?

03:55