Olot.doc col·labora amb MIFAS la Garrotxa pel foment de l’esport adaptat

16/12/2016

Olot.doc ha fet una aportació econòmica a la Delegació de MIFAS la Garrotxa per fomentar l’esport adaptat a les escoles de la comarca.

A través del connectemsolidaritat, programa que posa en contacte empreses o entitats que vulguin col·laborar en projectes socials amb associacions de la Garrotxa que necessiten recursos per tirar endavant les seves activitats en l’àmbit social, Olot.doc ha fet una aportació econòmica a la Delegació de MIFAS la Garrotxa per fomentar l’esport adaptat a les escoles de la comarca. En concret, MIFAS comprarà una cadira de rodes que cedirà de forma gratuïta a aquelles escoles que vulguin fer una activitat adaptada per tal de sensibilitzar els més petits sobre les dificultats en les que es troben les persones amb discapacitat física.

A part de MIFAS, tres projectes més han estat patrocinats per aquesta entitat: Esplai diari Garbuix d’Esplais de la Garrotxa, Arteràpia amb mainada i/o joves amb dificultats socials d’Altrart i Colònies cooperatives a la Garrotxa d’Arriant.