Oferta de feina | Curador/a per a persones amb discapacitat física

16/09/2019
MIFAS

Necessitem incorporar una persona amb perfil de curador/a per al nostre Centre de Dia i de Recursos Pere Llonch de Vilafant.

Pensem en una persona que disposi del títol CFGM d’Atenció a persones en situació de dependència, Atenció sociosanitària o Cures auxiliars d’infermeria, amb iniciativa, autonomia i habilitats socials i comunicatives. Es valorarà que tingui experiència en atenció a persones amb discapacitat, i és imprescindible tenir el carnet de conduir i ser major de 25 anys.

Les seves funcions seran:

  • Proporcionar l’ajut i l’acompanyament de les persones ateses per satisfer les necessitats fisiològiques i d’higiene personal.
  • Adaptar-se a les necessitats de cada persona i proporcionar l’ajut necessari per alimentar-se si s’escau. Participar en les tasques de menjador.
  • Fer el registre de les incidències i de les activitats de la vida diària.
  • Participar en les reunions de l’equip interdisciplinari i col·laborar per a dur a terme una atenció integral de la persona.
  • Conducció de les furgonetes adaptades i tasques de transport de les persones usuàries.

La persona escollida pel lloc de treball tindrà un contracte per substitució i s’incorporarà al mes d’octubre amb un horari de 40 hores setmanals, de dilluns a divendres de 9h a 17h.

Si estàs interessat/da en aquesta oferta et pots inscriure a través del següent enllaç: FES CLIC AQUÍ

Informació addicional

Comentaris