Oferim estades Respir a la nostra Residència per només 20€/nit

29/05/2015

Oferta per a persones amb discapacitat física o paràlisi cerebral d’entre 18 i 60 anys que vulguin gaudir d’uns dies de desconnexió en un entorn totalment adaptat i tot inclòs.

Del 15 de juny al 15 d’octubre, la nostra Residència de MIFAS a Girona, ofereix una promoció de Places Respir per estades temporals a preu bonificat per la Federació Catalana d’entitats de Paràlisi Cerebral (FEPCCAT).

S’ofereixen estades d’un mínim de 3 nits fins a un màxim de 7 (amb opció d’ampliar si es vol gaudir de més dies d’estada) a un preu especial de 20€/nit i amb tots els serveis propis de la Residència inclosos:

- allotjament en habitació individual
- pensió completa
- atenció i  cura personal
- servei d’infermeria
- participació en les activitats que s’organitzin des del servei de dinamització.

Els objectius de l’estada són, per una banda, oferir un període de descans als curadors de persones dependents amb una discapacitat física o paràlisi cerebral i per l’altra, que la persona amb discapacitat pugui gaudir d’un període de vacances fora del seu nucli familiar.

A més, el divendres 19 de juny, a les 11:00h farem una JORNADA DE PORTES OBERTES perquè tothom qui vulgui, pugui visitar les instal·lacions de la Residència i conèixer de prop el servei.

Confirma la teva assistència a la Jornada de Portes Obertes a:
Sara Devesa
972 41 40 41
sdevesa@mifas.com

Comentaris