Obrim una bústia de denúncies per a aquelles persones que vulguin exposar el seu cas

10/05/2017

Grup MIFAS ha obert una bústia de denúncies al seu web per tal que les persones associades a l’entitat i la població en general puguin enviar queixes, incidències o suggeriments en relació als temes que afecten el col·lectiu de persones amb discapacitat.

Per fer-ho, només cal clicar l’enllaç de “Bústia de Denúncies” del web i explicar la situació que es vulgui denunciar o comentar, aportant la màxima informació possible. És imprescindible aportar un contacte per tal que des de l’entitat es pugui comprovar l’autenticitat de les denúncies.  Un cop autenticades, es derivaran al departament corresponent per tal que es puguin valorar i dur a terme les accions que es creguin convenients.

Els comentaris es publicaran, de forma anònima, al web per tal que tothom els pugui consultar.

Les persones que ens vulguin fer arribar algun comentari, poden fer-ho a través d’aquesta nova bústia o poden seguir fent-ho també a través dels canals habituals de què disposa l’entitat, com ara el correu mifas@mifas.cat, el formulari de contacte del web, les xarxes socials facebook, twitter i linkedin i també per correu postal o a través del telèfon 972 41 40 41.

Grup Mifas

En línia

Grup Mifas

Gràcies per posar-te en contacte amb nosaltres, amb què podem ajudar-te?

03:25