Obrim inscripcions per a la jornada sobre dispositius de trasllat per a persones amb mobilitat reduïda | TotalCare Europe

23/02/2024
MIFAS

Es presentaran els seus models de grues de trasllat al nostre centre SÍRIUS MIFAS i s’explicarà quins són els seus avantatges i inconvenients depenent de la persona usuària. Si ets professional de l’àmbit de la salut, ja t’hi pots inscriure!

El Centre per a l’Autonomia Personal SÍRIUS MIFAS de Girona organitza, per al proper dijous 14 de març, una jornada sobre dispositius de trasllat per a persones amb mobilitat reduïda, a càrrec de l’empresa TotalCare Europe.

Es presentaran tots els seus models de grues de trasllat, bipes, suspeses i aupachair, amb l’objectiu de diferenciar quin s’hauria d’utilitzar depenent del tipus de persona usuària, i quins són els seus avantatges i inconvenients. També es mostraran les novetats en assistència a la persona acompanyant com, Iroller, que és un camindador elèctric, i Itrion, una cadira amb motor acompanyant incorporat.

Al final de la jornada hi haurà un intercanvi d’impressions, i es veurà realment quines necessitats es cobreixen en el dia a dia de les persones usuàries i curadores.

MATERIALS QUE EXPOSAREM I PRESENTAREM:

  • Grua Bipe
  • Grua Aupa Mini
  • Grua Aupa Chair
  • Iroller
  • Itrion

A QUI S’ADREÇA:

Professionals de l’àmbit de la salut.

PONENTS:

Cristian Soler i Asun Bores (comercials de Catalunya).

DIA I HORA:

Dijous 14 de març de 10h a 12h.

LLOC:

Centre per a l’Autonomia Personal SÍRIUS MIFAS: Carrer Empúries 31, baixos, 17005 Girona.

INSCRIPCIONS:

Gratuïtes | Places limitades 

O també:

Oficines centrals de MIFAS
Alexandra Alfonso
972 41 40 41
comunicacio@mifas.com
www.mifas.com

 

Grup Mifas

En línia

Grup Mifas

Gràcies per posar-te en contacte amb nosaltres, amb què podem ajudar-te?

21:32