Obra Social “la Caixa” ofereix un pis adaptat de lloguer assequible a Girona

28/12/2015

L'habitatge està adaptat per a persones amb mobilitat reduïda, o amb un 33% de discapacitat.

L’Obra Social ”la Caixa” a l’any 2004 va posar en marxa el Programa d’Habitatge Assequible amb l’objectiu de facilitar l’accés a un habitatge a: joves, gent gran, famílies i persones amb mobilitat reduïda.

La promoció de Girona  - Accés Nord, situada al c/ Francesc Ferrer Gironès, disposa actualment d’1 pis adaptat.  El preu de lloguer d’aquest habitatge és de 307 €/mes, plaça d’aparcament i despeses de comunitat incloses.

El pis té una superfície útil de 47,60 m, disposa d’1 habitació, calefacció, cuina equipada amb forn, campana extractora i vitroceràmica TEKA, finestres de doble vidre, aixetes Hansgrohe i porta d’entrada blindada.

D’entre els principals requisits que hauran d’acreditar els interessats que vulguin optar a l'habitatge, destaquen els següents:

- Ser de nacionalitat espanyola o tenir permís de residència de llarga durada
- No tenir cap habitatge en propietat
- La unitat de convivència haurà de tenir uns ingressos no superiors a 4,21 vegades el valor ponderat de l'IRSC i no inferiors a 10.000 € nets anuals.
- Per optar a l’habitatge adaptat algun membre de la unitat familiar haurà de complir amb el requisit de tenir un grau de discapacitat no inferior al 33%.

Els habitatges s’adjudiquen per ordre d’inscripció prèvia presentació de sol·licitud.

Podeu consultar tota la informació relativa als habitatges de la promoció de Girona i presentar sol·licitud a través del següent enllaç:  

http://obrasocial-lacaixa.com/ca/vivienda-asequible/girona/Girona/GironaAccesNord/6249

Comentaris