Obra Social “la Caixa” i Associació MIFAS signen un acord de col·laboració

23/07/2014

L’Obra Social “la Caixa” i l’Associació MIFAS han signat un acord de col·laboració per potenciar la sensibilització de la societat sobre les diverses problemàtiques que afecten el col·lectiu de persones amb discapacitat física.

El conveni l’han signat el director d’Àrea de Negoci de “la Caixa” a la Garrotxa-Ripollès, Antoni Tremosa i el president de l’Associació MIFAS, Albert Carbonell, en presència del delegat de zona territorial de MIFAS Garrotxa, Josep Ligero.

Amb aquest acord, l’Associació MIFAS adquirirà 10 cadires de rodes que s’usaran per dur a terme accions de sensibilització, majoritàriament a les escoles.

L’ Associació MIFAS du a terme programes de sensibilització adreçades als alumnes de les escoles i instituts de la província de Girona, primer grup de risc en accidents de motocicleta. Es crearan circuits amb obstacles per ser recorreguts amb les cadires de rodes pels alumnes amb l’objectiu de mostrar les dificultats quotidianes amb les que es troben les persones que pateixen una discapacitat, ja sigui física, orgànica i/o sensorial. A més, es comptarà amb la figura de dos socis de MIFAS que explicaran en primera persona, la seva experiència personal.  

Comentaris