Nova edició del programa Respir a la Casa de les Dunes

12/03/2013

Què es el Programa Respir a la Casa de les Dunes?

Respir és un programa d'atenció residencial temporal adreçat a persones amb una gran discapacitat física i un elevat grau de dependència.

Té dues finalitats, per una banda, proporcionar un espai de descans als cuidadors i per l’altra, oferir un espai de diversió i entreteniment a les persones amb una gran discapacitat.

A qui s'adreça?

S'adreça als socis de MIFAS amb una gran discapacitat física i amb edats compreses entre els 18 i els 55 anys.

Temporització

Les estades tindran una durada de 5 dies durant el mes de maig amb grups reduïts per assegurar la bona qualitat del servei. La ràtio de personal serà 1.1, és a dir, cada usuari comptarà amb un propi curador. Les places són limitades.

Sobre la Casa de les Dunes

La Casa de les Dunes és un refugi de muntanya adaptat per a persones amb mobilitat reduïda, que es troba al bell mig del Parc Natural del Montgrí, a tot just 3 quilòmetres de la platja de l’Estartit, envoltat d’un bosc de pins i amb vista al Montgrí, d’una banda, i a la costa de l’altra, amb les Illes Medes al fons.

Es tracta d’un indret privilegiat, aïllat, en plena natura, perfecte per a desconnectar i/o reposar de la vida a la ciutat. Està completament adaptat i compta amb tots els ajuts tècnics necessaris.

Activitats de lleure programades durant l’estada

• Sortides al passeig marítim de les localitats properes

• Sortides a mercats, cinema a la fresca, llocs d’interès (museus...)

• Visita a les poblacions properes com ara l’Escala, Torroella...

• Tallers varis (música, pintura...)

• Jocs

• Sortides tenint en compte el calendari d’activitats de la zona
Inscripcions

Les famílies interessades en el programa s'hauran d'adreçar a la Sra. Montse Moreno, Coordinadora del Programa que els informarà del procediment i les condicions d'accés, valorarà cada cas i tramitarà la sol•licitud. S’hi pot contactar a través del telèfon 972 41 40 41 o el correu mmoreno@mifas.cat

Data límit per inscripcions: 5 d'abril

 

Comentaris