Nova derrota del Válida sin barreras CB MIFAS davant del favorit de la competició

29/11/2016

Nova derrota del Válida sin barreras CB MIFAS, aquesta vegada a la pista del màxim favorit per quedar 1r del grup i un dels ferms candidats a l’ascens a la divisió d’honor, el CE Global Basket UAB.

Els gironins segueixen amb les baixes d’alguns integrants de l’equip i es van desplaçar a Sabadell sota mínims amb només 7 jugadors, fet que va ser determinant pel resultat del partit, donat que els sabadellencs són l’equip mes jove i intens de la categoria, amb una plantilla llarga i que no dóna cap respir al contrari. Tot i això va resultar un partit molt competit durant el primer quart. A partir d’aquí els gironins es van veure obligats a reservar al seu jugador més productiu en atac, Bosque, degut a les faltes personals.

Al començament de la 2a part, amb els efectius més forts una altra vegada a pista i controlant no carregar-se amb faltes, el Válida sin barreras CB MIFAS torna a plantar cara i es permet el luxe de tutejar i fins i tot guanyar el 3r quart.

Amb tot pràcticament decidit, els gironins van donar minuts als jugadors més novells (Moreno i Tatché) finalitzant el partit amb un (53-32) i que deixa una lectura molt positiva de cares al futur ja que l’equip està agafant ritme de competició i en el moment en que es pugui disposar de la plantilla sencera els gironins seran un rival molt competitiu.

Ara toca descansar fins al 18 de desembre (12h), dia en què el Valida sin Barreras CB Mifas rep a Fontajau (Girona) al CE BCR CEM l’Hospitalet. US HI ESPEREM!!!