Nou éxit de la Boccia del Grup MIFAS

14/10/2014

Vasile Agache, de la Boccia de la Secció Esportiva del Grup MIFAS, s’ha proclamat campió del Torneig Internacional de Boccia celebrat a Poznan, Polònia, els dies 11 i 12 d’octubre.

Vasile Agache, esportista, i Paco García, tècnic - entrenador, van ser convocats per la Federació Espanyola d’Esports per a Persones amb Discapacitat Física per participar en aquest torneig en la modalitat BC4 i van assolir un nou èxit en proclamar-se campions del torneig en què hi van participar països com Anglaterra, Croàcia, Eslovènia, l'amfitriona Polònia, Noruega, Alemanya, Irlanda i Rússia entre d’altres.

Vasile va participar també en la modalitat de dobles i va compartir equip amb el representant eslovè amb el que van aconseguir el segon lloc de la classificació final, després de vèncer dos dels tres jocs celebrats.

És tal l’interès que desperta el treball dels nostres esportista i tècnic – entrenador, que diversos participants al torneig els han convidat als seus països natals per compartir les seves experiències i mètodes de treball.

 

Comentaris