Nou catàleg d'articles de regal tardor – hivern i Nadal 2013

28/10/2013

El Centre de Dia i de Recursos Pere Llonch de Vilafant ens presenta, una vegada més, el Catàleg d’Articles de Regal que elaboren els propis usuaris del centre.

Els materials amb què treballen són diversos com ara dosificadors de cafè, roba de feltre, pasta de paper, botons, cartolina... que utilitzen per confeccionar arracades, anells, collarets i agulles de pit entre altres.

En aquest catàleg hi trobareu tot un apartat dedicat a articles de Nadal, ja siguin de decoració, ornaments per l’arbre de nadal, felicitacions...

Pengem el catàleg perquè perquè socis, col•laboradors, amics, familiars, treballadors i coneguts de l’entitat pugueu fer la vostra comanda amb la finalitat de donar continuïtat a aquesta activitat. Les aportacions econòmiques van destinades única i exclusivament als usuaris per la realització d’activitats lúdiques o terapèutiques.

Recordem que els articles es poden comprar trucant directament al Centre de Dia al telèfon 972 50 97 35 o a la“Botigueta del Trueta”, situada dins de l’Hospital Universitari Dr. Josep Trueta de Girona.

Consulta el catàleg complet fent clic aquí

Comentaris