Molt bona acollida de les Portes Obertes del Servei Salut i Esport de MIFAS

01/02/2018

Hi ha hagut sessions informatives, visites guiades a les instal·lacions i sol·licituds d’informació de tota mena. Els visitants han mostrat el seu interès envers aquest nou servei adreçat a les persones amb discapacitat.

La jornada de portes obertes del nou Servei Salut i Esport de MIFAS han estat tot un èxit de participació. Els visitants, persones amb discapacitat, les seves famílies, professionals i persones relacionades amb el sector de la salut, s’han acostat a les instal·lacions per conèixer de prop el servei i aclarir els seus dubtes.

El Servei de Salut i Esport que s’ubica al Carrer Empúries, 31 de Girona, s’adreça a persones amb discapacitat amb l’objectiu que aquestes puguin practicar exercici físic amb l’atenció personalitzada d’una entrenadora personal, Graduada en Ciències de  l’Activitat Física i de l’Esport.  Compta amb unes modernes instal·lacions preparades i adaptades per oferir un servei de qualitat a l’atenció a la discapacitat.

Sovint, les persones amb una discapacitat física o aquelles que han patit un ictus o una lesió medul·lar o cerebral traumàtiques tenen dificultats per a la pràctica d’exercici físic i mantenir o millorar la seva forma física. Amb aquest nou servei i, de forma individual o en grups molt reduïts, les persones amb discapacitat poden fer exercici obtenint beneficis per a la salut.

El centre està obert de dilluns a divendres. Les persones que vulguin practicar exercici físic i millorar la seva salut física, hauran de concertar una visita prèvia per tal de fer una valoració del grau d’afectació i marcar un objectiu per part de l’entrenadora personal.

Per poder fer ús del servei, s’haurà d’abonar una quota mensual que dependrà del número de sessions. Durant els  mesos de gener, febrer i març es farà un descompte del 50% de l’import de les sessions i les persones titulars del Carnet Amic de MIFAS tindran descomptes especial per a tot l’any.

El nou centre, a banda de l’espai per a la pràctica d’exercici físic, compta amb una sala on s’organitzen jornades i xerrades sobre temes que poden interessar al col·lectiu de persones amb discapacitat, així com grups d’autoajuda.  En el mateix centre també hi ha l’espai SIRIUS Girona, un centre obert a tothom on, a través de la figura de la Terapeuta Ocupacional, es realitza assessorament sobre productes de suport que ajuden a millorar l’autonomia de la persona i l’accessibilitat a l’entorn.

I per últim, el centre disposa d’una bàscula adaptada per a persones amb mobilitat reduïda i/o usuàries de cadira de rodes que vulguin conèixer el seu pes. Aquesta bàscula és una de les tres que hi ha a tota la demarcació de Girona i que ofereix el servei de control de pes de forma totalment gratuïta.

Grup Mifas

En línia

Grup Mifas

Gràcies per posar-te en contacte amb nosaltres, amb què podem ajudar-te?

20:09