MIFAS tindrà una exposició de Temps de Flors a la Rambla Xavier Cugat de Fontajau

03/05/2021
MIFAS

Amb la col·laboració de l’Associació de veïns de Fontajau - Xavier Cugat, reproduirem una escena quotidiana sobre com era la vida abans de la pandèmia.

Temps d'Abraçades”, aquest és el títol que porta l’exposició que MIFAS muntarà a la 66a edició de Girona, Temps de Flors, organitzada per l’Ajuntament de Girona. Una edició que, per adaptar-se a la pandèmia, arriba a més barris de la ciutat i totes les exposicions estaran ubicades únicament en espais exteriors.  

Gràcies a la col·laboració de l’Associació de veïns de Fontajau - Xavier Cugat, que ens han ajudat en la creació dels diferents escenaris, reproduirem una escena quotidiana sobre com era la vida abans de la pandèmia. I ho portarem a terme amb diverses figures exposades a la rambla, que faran visible les abraçades i la socialització sense la necessitat de portar mascareta ni de mantenir la distància de seguretat.

Enguany,  Girona, temps de flors es celebra del 8 al 16 de maig i us convidem a que feu un passeig per la Rambla Xavier Cugat per veure la nostra exposició.

Moltes gràcies a l’Ajuntament de Girona per la seva col·laboració i a l’Associació de Veïns de Fontajau per la seva dedicació, constància i esforç en la realització del projecte.


+ Informació i plànols:

https://tempsdeflors.girona.cat/cat/inici.php

      

Comentaris