MIFAS rep dues subvencions de la Fundación ONCE

24/01/2017

Amb les aportacions de la Fundación ONCE, MIFAS ha finalitzat l’última fase de climatització de la Residència que gestiona a Girona i ha equipat el Centre de Formació MIFAS, un nou punt formatiu de l’entitat per a persones amb discapacitat física.

La Fundación ONCE, dins del seu Pla de Prioritats 2016, ha atorgat dues subvencions al Grup MIFAS amb les que s’han dut a terme dues accions, una d’elles ha estat la finalització de l’última fase de la climatització de la segona i la tercera planta de la Residència MIFAS a Girona. Amb aquesta millora, cada persona usuària pot graduar la temperatura de la seva habitació, depenent de les necessitats personals de cadascú. Recordem que a la residència de MIFAS hi viuen 36 persones, totes elles amb discapacitat física severa i amb necessitats personals molt diferents. Les persones amb mobilitat reduïda són més susceptibles a les altes i baixes temperatures i amb aquesta acció s’ha aconseguit un nivell òptim de confort.

L’altra acció que s’ha dut a terme ha estat dotar d'equipament informàtic una de les aules del Centre de Formació MIFAS. Les aules, que s'ubiquen al carrer Castell de Solterra, 4 de Girona, són propietat de Grup MIFAS i és on antígament hi havia la gerència de les empreses fins a l’any 2010. El local es va rehabilitar i adequar per ubicar-hi el Nou Centre de Formació del Grup. El seu objectiu és potenciar l’activitat formativa dels usuaris de la Borsa Laboral de l’entitat, tots ells amb discapacitat física i en recerca activa de feina.

Al llarg del 2017, es sol·licitarà ser centre col·laborador del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya i participar en la convocatòria anual de formació ocupacional que promou el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC).

Grup Mifas

En línia

Grup Mifas

Gràcies per posar-te en contacte amb nosaltres, amb què podem ajudar-te?

01:43