MIFAS rep 4 subvencions amb càrrec a l’assignació tributària del 0,7% de l’IRPF 2020

16/11/2021
MIFAS

Amb aquests ajuts i al llarg del 2021, MIFAS ha pogut realitzar programes d’interès general adreçats al col·lectiu de persones amb discapacitat física.

MIFAS ha rebut 4 subvencions per a la gestió i realització de diferents programes, amb càrrec a l’assignació tributària del 0,7% de l’impost sobre la renda de les persones físiques, de l’àmbit de polítiques socials del Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya.

Dels quatre projectes subvencionats,  dos  són per l’Associació i dos per la Fundació. Els projectes subvencionats han estat els següents:

  • Servei d’Atenció Domiciliària: servei adreçat a aquelles persones que no poden realitzar les activitats de la vida diària per si soles i necessiten ajuda d’una tercera persona. MIFAS gestiona aquest servei des de fa 23 anys, amb l’objectiu de prevenir situacions de risc social o deteriorament de la persona.
  • Ampliació territorial del Servei d'Inserció laboral de Mifas, a Barcelona. Amb el finançament d’aquest projecte, des de Fundació MIFAS s’ha pogut contractar una tècnica d'inserció laboral per endegar el servei d’inserció laboral, a les instal·lacions de Basedi. Aquesta persona segueix la mateixa metodologia de treball del servei que s’ofereix des de Girona i té com a objectiu millorar la integració laboral del col.lectiu de persones amb discapacitat fisica, orgànica i/o sensorial a la zona de Barcelona.
  • Renovació dels tancaments exteriors del Centre Ocupacional de Riudellots de la Selva: s’han canviat part dels tancaments exteriors del centre, encara d’origen, per millorar l’aïllament tèrmic, incrementant la confortabilitat dels espais, així un major estalvi energètic.
  • Condicionament de l’exterior del Centre de Dia i de Recursos Pere Llonch: s’ha realitzat la primera fase, que ha consistit en la col·locació de dues pèrgoles, una a cada banda  de la pèrgola instal·lada anteriorment, per tal d’ampliar la zona d’ombra a l’exterior i incrementar  les activitats en aquest entorn. També s’han adquirit jardineres i diferent material de jardineria.

Des de MIFAS remarquem la importància de marcar la casella de “Otros fines sociales” a la declaració de la renta.  Un gest que no suposa cap despesa als contribuents i que fa possible la realització d’un munt de projectes adreçats a col·lectius desafavorits.

Grup Mifas

En línia

Grup Mifas

Gràcies per posar-te en contacte amb nosaltres, amb què podem ajudar-te?

15:27