MIFAS rep 3 subvencions amb càrrec a l’assignació tributària del 0,7% de l’IRPF 2022

14/02/2024
MIFAS

Al llarg del 2023, MIFAS ha pogut realitzar programes d’interès general adreçats al col·lectiu de persones amb discapacitat física, gràcies a aquestes subvencions.

Aquests ajuts, han servit per a la gestió i la realització de diferents programes, a l’assignació tributària del 0,7% de l’impost sobre la renda de les persones físiques, de l’àmbit de polítiques socials del Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya, han servit per a la gestió i realització de diferents programes en benefici de les persones amb discapacitat.

Els tres projectes subvencionats estan gestionats per la Fundació MIFAS i són els següents:

  • Servei d’Atenció Domiciliària: servei adreçat a aquelles persones que no poden realitzar les activitats de la vida diària per si soles i necessiten ajuda d’una tercera persona. MIFAS gestiona aquest servei des de fa 25 anys, amb l’objectiu de prevenir situacions de risc social o deteriorament de la persona.
  • Servei d'Atenció Psicològica: Aquest servei, iniciat a MIFAS a 2020, facilita atenció psicològica a persones amb discapacitat física i sensorial així com a les seves famílies per tal d'abordar les emocions i sentiments vinculats a l'apareixement de la discapacitat i a la seva evolució. A través de la intervenció de la psicòloga del servei, es realitzen sessions individuals, familiars i grupals per treballar diversos aspectes relacionats amb la gestió emocional d'aquesta situació.
  • Consolidació del Servei d’inserció laboral MIFAS a la Barcelona. El servei es va iniciar el 2021 i busca afavorir la inserció laboral de les persones amb discapacitat física de la ciutat de Barcelona. A través de la figura d'una tècnica d'orientació i de prospecció es realitzen sessions d'orientació laboral i recerca de feina així com accions de prospecció d'empreses i intermediació laboral per facilitar la inserció de les persones candidates.

Des de MIFAS remarquem la importància de marcar la casella de “Otros fines sociales” a la declaració de la renda. Un gest que no suposa cap despesa als contribuents i que fa possible la realització d’un munt de projectes adreçats a col·lectius desafavorits.

Amb el suport de:

Grup Mifas

En línia

Grup Mifas

Gràcies per posar-te en contacte amb nosaltres, amb què podem ajudar-te?

01:20