MIFAS reactiva el Servei Respir per a famílies amb persones en situació de dependència

19/06/2024
MIFAS

L’objectiu és facilitar el descans i la conciliació de les famílies, especialment de les persones curadores principals, i alhora promoure l'autonomia i la independència de les persones usuàries fora del seu entorn domiciliari.

MIFAS reactiva el Servei Respir aquest 2024, un recurs destinat a famílies amb una persona en situació de dependència que resideixi al seu domicili. Aquest servei, que ja va estar actiu durant els anys 2016 i 2017, està ubicat a l'edifici residencial de MIFAS al barri de Sant Narcís de Girona i ofereix estades temporals d'entre 1 i 2 setmanes a les famílies que ho sol·liciten.

Durant l’estada al Servei Respir les persones usuàries viuran en un entorn residencial on també podran participar en diverses activitats individuals o grupals, com sortides d’oci o el servei d’entrenament en vida independent.

El cost del servei està finançat parcialment per la Generalitat de Catalunya, a través de subvencions, així com per les pròpies famílies i MIFAS. S’adreça principalment a les persones usuàries de centres d'atenció diürna i les seves famílies, tot i que també està disponible per a persones externes als centres.

Actualment, i degut a la gran demanda, s’ha establert un llistat d’espera per recollir les peticions i poder gestionar-les més endavant.

Aquest servei té com a objectiu facilitar el descans i la conciliació de les famílies, especialment les persones curadores principals, i alhora promoure l'autonomia i la independència de les persones usuàries fora del seu entorn domiciliari.

Grup Mifas

En línia

Grup Mifas

Gràcies per posar-te en contacte amb nosaltres, amb què podem ajudar-te?

15:56