MIFAS presenta la seva Escola d’Esport Adaptat per a nens i nens amb discapacitat

06/10/2015

L’Escola iniciarà la seva activitat el 16 d’octubre i les sessions es duran a terme tots els divendres de 17h a 19h fins el mes de juny, al Pavelló de Girona Fontajau.

El passat divendres i a la Sala de Premsa del Pavelló de Fontajau de Girona, Albert Carbonell, president del Grup MIFAS i Carlos Bermúdez, coordinador de la Secció Esportiva de l’entitat, van presentar la nova Escoleta MIFAS,  una escola d’esport adaptat adreçada a nens/es i joves amb discapacitat física a partir de 8 anys que vulguin practicar un esport.

Carbonell va destacar que són dos els principals objectius d’aquest projecte. Per una banda, millorar la qualitat de vida dels menors amb discapacitat a través de la pràctica esportiva, promovent la igualtat d’oportunitats des d’edats precoces i entenent que l’esport no és només una activitat física, sinó un espai excel·lent per introduir valors i permetre desenvolupar habilitats físiques i psíquiques als que el practiquen. I per l’altra omplir el buit d’esport adaptat per a  nens de la demarcació de Girona.

A l’Escoleta MIFAS, que es posarà en marxa el proper 16 d’octubre, s’hi podran practicar diversos esports adaptats depenent del nombre d’inscrits, de la demanda i del tipus de discapacitat de cada nen/a. Per dur-ho a terme es disposarà de professionals qualificats en l’àmbit esportiu i de lleure amb una dilatada experiència en l’esport adaptat.  L’objectiu és que l’infant pugui provar diferents disciplines i encaminar-lo cap el que li agradi més.

Cal destacar també que el Grup MIFAS compta amb un equip de bàsquet en cadira de rodes, amb Seu a Girona, que disputa els seus partits a la Lliga Nacional i que podria fer servir l’Escoleta com a pedrera de l’equip, formant jugadors joves i amb ganes de pertànyer a l’equip.

L’horari de l’Escoleta serà tots els divendres de 17h a 19h al pavelló de Fontajau i durant el curs escolar 2015/16, l’activitat serà gratuïta per tal que tots els nens/es que ho desitgin, tinguin l’oportunitat de provar un esport.

Comentaris