MIFAS presenta la millor oferta i guanya el concurs per gestionar dos aparcaments de FGC

21/12/2020
MIFAS

Basedi, Centre Especial de Treball del Grup MIFAS, s’imposa a empreses nacionals i internacionals i guanya el concurs per gestionar dos aparcaments de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya.

El Centre Especial de Treball del Grup MIFAS, Basedi SL, amb seu a Barcelona, ha guanyat el concurs públic convocat per Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya per gestionar els aparcaments de les estacions de Sabadell Nord i Terrassa Nacions Unides. El contracte té una durada de 12 mesos amb possibilitat d’una pròrroga de 12 mesos més.

A banda de Basedi, cinc empreses més han presentat les seves propostes per gestionar el servei, dues d’elles són importants empreses nacionals i dues internacionals, essent Basedi l’únic Centre Especial de Treball. Finalment, i després de valorar tots els criteris, Basedi ha estat superior amb la millor oferta qualitat/preu, una molt bona oferta tècnica objectiva i una molt bona proposta tècnica sotmesa a judici de valor.

Així doncs, a partir d’avui 21 de desembre, Basedi inaugura i gestiona els aparcaments que són de nova construcció. L’aparcament de l’Estació Sabadell Nord s’ubica a la plaça Espanya,13 de Sabadell, consta de 3 plantes i una superfície de 10.570,52m2. D’altra banda l’aparcament de l’Estació Terrassa Nacions Unides s’ubica a l’avinguda Parlament, 5, de Terrassa. També consta de 3 plantes i una superfície total de 6.006,16m2. L’horari dels aparcaments és ininterromput, donant servei les 24 hores els 365 dies de l’any.

Aquest servei permetrà oferir un contracte indefinit a 15 persones amb discapacitat de la zona amb diferents perfils professionals. Cinc persones operàries per a cada aparcament, dues persones netejadores per aparcament  i una persona responsable del servei que coordini el seu correcte acompliment. Com a mínim, la meitat dels contractes estaran destinats a dones amb discapacitat.

Grup Mifas

En línia

Grup Mifas

Gràcies per posar-te en contacte amb nosaltres, amb què podem ajudar-te?

22:55