MIFAS presenta els actes de celebració del seu 40è aniversari

06/09/2019
MIFAS

Avui i a les escales de la Catedral de Girona s’ha dut a terme la presentació oficial dels actes de celebració del 40è aniversari de l’Associació MIFAS.

Albert Carbonell, president de l’entitat ha explicat la MIFASFest, l’acte central de la celebració que es durà a terme el divendres 27 de setembre, a la Copa de Girona.

La MIFASFest inclou un conjunt de concerts i actuacions oberts a tots els públics i gratuïts: persones associades, famílies, entitats, empreses i qualsevol persona a títol individual. L’objectiu és donar ressò i visibilitat a l’entitat però sobretot, celebrar amb tota la ciutadania els 40 anys de lluita i treball per a la integració social i laboral de les persones amb discapacitat física, orgànica i sensorial. La festa vol transmetre i compartir els valors de l’entitat: respecte, imparcialitat, qualitat, igualtat, solidaritat, unitat i participació.

Els actes s’iniciaran a les 20h de la tarda amb una cercavila que sortirà de la Plaça Catalunya a càrrec dels Diables de l’Onyar. Aquesta recorrerà el Pont de Pedra, el carrer Santa Clara, la Plaça Independència i la Copa. A les 21h, hi haurà l’actuació de President Xai, un espectacle de foc també dels Diables i seguidament, a les 22:30h, l’Orquestra DiVersiones. El conductor de l’acte serà en Rafel Faixedas, un dels tres membres fundadors de Teatre de Guerrilla i ara col.laborador al programa Islàndia de RAC 1.

Durant l’acte, hi haurà també un intèrpret en llengua de signes per a les persones amb discapacitat auditiva.

L’espai comptarà amb una zona de restauració amb Food Trucks de diferents models gastronòmics per menjar i beure amb música en directe. Es disposarà també d’una barra de bar on les begudes es serviran amb un got corporatiu dissenyat exclusivament per a aquest esdeveniment. Aquest got tindrà un cost d’1€ i es donarà amb la primera beguda. No es retorna i es pot reutilitzar durant tot el festival. Els beneficis es destinaran directament al 40è aniversari de MIFAS.

A la presentació, hi ha assistit, Marta Madrenas, alcaldessa de Girona qui ha destacat la importància de la tasca que fa MIFAS a favor de les persones amb discapacitat física i que dona suport a aquesta celebració oberta a tota la ciutadania. Quim Ayats, diputat de la Diputació de Girona,  per la seva banda ha felicitat l’entitat per als seus 40 anys de dedicació i contribució a la societat. 

La MIFASFest ha rebut el suport econòmic de l’Ajuntament de Girona i de la Diputació de Girona i compta el patrocini oficial de les empreses Basedi, Fundació Eurofirms i Rehagirona. A més de la col·laboració de diferents empreses de la demarcació.