MIFAS present de nou a Girona, Temps de Flors, al pati del Teatre Municipal

10/05/2017

Paraigües, paraigüers, botes d’aigua i rams de flors són els elements que formaran part del projecte de Grup MIFAS dins de l’exposició Girona, Temps de Flors.

Els nostres companys del Centre de Dia Pere Llonch de Vilafant, del Centre Ocupacional de Riudellots de la Selva i de la Residència de MIFAS de Girona estan treballant de valent amb el muntatge de l’exposició “Tempesta Floral” dins del marc de la 62a Exposició de flors, monuments, patis i jardins, Girona, Temps de Flors que organitza l’ajuntament de Girona.

Enguany, ens trobareu al Pati del Teatre Municipal, un espai exterior que es vestirà amb diferents elements relacionats amb la pluja, així com paraigües, paraigüers, botes d’aigua i rams de flors, tot envoltat de flors naturals amb tons liles i blancs.

MIFAS participa a l’exposició des del 2007, una experiència que sempre ha esta molt enriquidora per a les persones usuàries dels centres assistencials de l’entitat, ja que a més d’ intervenir directament en tot el procés creatiu, poden  exposar el seu treball artístic.

Des d’aquí volem donar les gràcies a l'Ajuntament de Girona i també a totes aquelles persones i/o empreses que han col·laborat desinteressadament en el nostre projecte cedint material i objectes per la decoració del treball. Gràcies Industrial Sagarra, La Totxana, FEVISA, Miquel Isern Vilardell i famílies de les persones usuàries del centre.

Podeu visitar l’exposició del 13 al 21 de maig, al pati del Teatre Municipal de Girona.