MIFAS posa en marxa un nou servei d’informació per Whatsapp

14/03/2019
MIFAS

Només cal guardar aquest número de mòbil a l’agenda i enviar un whatsapp comunicant l’alta al servei: 650 09 36 34.

El proper 18 de març, MIFAS posarà en marxa un nou servei d’informació per Whatsapp per poder-se comunicar millor amb les persones sòcies, usuàries de serveis i famílies de l’entitat.

El servei de Whatsapp té l’objectiu de transmetre informació de manera més ràpida i bidireccional, resoldre dubtes d’una forma eficient i còmoda. A més, de facilitar la comunicació a persones amb problemes auditius i de parla.

La informació que s’enviarà a través d’aquest servei serà sobre activitats i esdeveniments organitzats per l’entitat i notícies d’interès general. També s’enviarà un recordatori a aquelles persones que tinguin concertada una entrevista amb els tècnics dels nostres Serveis d’Integració Laboral i Atenció i Suport a la persona amb discapacitat.

Per rebre informació, només cal guardar aquest número de mòbil a l’agenda i enviar un whatsapp comunicant l’alta al servei: 650 09 36 34.  No es crearan grups per tal de mantenir la privacitat de les persones usuàries. En qualsevol moment, qui ho desitgi podrà donar-se de baixa.

Podeu consultar la guia del Whatsapp MIFAS aquí!

Comentaris