MIFAS posa en marxa un nou programa de dinamització per a persones amb discapacitat física

10/11/2021
MIFAS

L’Associació MIFAS vol acostar activitats d’oci, cultura i esport a les persones amb discapacitat física posant en marxa el programa de dinamització “MIFAS Experiences”.

L’Associació MIFAS i el seu dinamitzador Manu Heras, estan preparant un programa d’experiències inclusives relacionades amb l’oci, la cultura i l’esport amb l’objectiu que totes les persones amb discapacitat puguin gaudir de sortides organitzades, algunes gratuïtes i d’altres de pagament.

L’objectiu principal del MIFAS Experiences és oferir espais i activitats on es puguin compartir experiències, fomentar la comunicació, socialitzar-se, i en definitiva, sentir-se que formen part de l’Associació.  Les activitats estan pensades per fer-se arreu de la demarcació de Girona i així donar l’oportunitat a totes les persones per participar-hi, independentment de la comarca de residència.

Actualment, s’està treballant en la programació de diferents activitats que s’aniran publicant als canals de comunicació habituals de l’entitat, ja sigui el web mifas.cat, o a l’instagram @grupmifas.

Qualsevol persona que vulgui rebre informació sobre el programa MIFAS Experiences o conèixer personalment en Manu, pot trucar al 972 41 40 41 o escriure al correu mheras@mifas.cat

Sobre en Manu Heras

En Manu Heras és soci de MIFAS i fa més de 15 anys que està vinculat a l’entitat. Actualment és tècnic de les xerrades de sensibilització que s’ofereixen als centres educatius, a més de dinamitzador i jugador del Bàsquet Girona. Amb una lesió medul·lar completa, usuari de cadira de rodes manual i amb un esperit de superació admirable, mostra en el seu dia a dia les capacitats de les persones amb disCapacitat. Té un gran coneixement de l’accessibilitat del territori català però també de molts països on ha viatjat i d’on ha extret un munt d’experiències i vivències personals.