MIFAS participa a les I Jornades “Conviure amb capacitats” que organitza Bassegoda Park

29/03/2017

El Càmping Bassegoda Park organitza la I Jornada “Conviure amb capacitats” el cap de setmana del 7, 8 i 9 d’abril per tractar les capacitats de les persones des d‘una perspectiva constructiva i integradora i a partir d’històries vitals de superació.

Les jornades es celebraran en el mateix càmping Bassegoda Park que es convertirà en un punt de trobada, obert a tothom, per difondre l’esperit de superació i la capacitat de resiliència de l’ésser humà, a partir de casos concrets que han hagut d’afrontar diferents handicaps en les seves vides, i que han aconseguit superar-los en escreix.

Durant tot el cap de setmana, s'intercalaran ponències amb tallers, jocs i activitats de lleure orientades en aquest sentit integrador.

Paral·lelament, s’habilitarà un espai-mercat perquè les entitats i associacions assistents que així ho desitgin puguin oferir els seus productes o serveis, així com difondre la seva tasca.

Des de MIFAS, col·laborarem amb l’aportació de handbikes per tal que tothom qui vulgui les pugui provar i la directora tècnica i psicòloga del Centre de Dia i de Recursos Pere Llonch de MIFAS a Vilafant, Anna Isern, participarà en una ponència per tal d’explicar els serveis que es duen a terme des del centre.  

El 20% de la recaptació total que es faci en concepte d'allotjament al càmping, més 1 euro de cada menú del dinar popular, anirà destinat a l’Associació d’Afectats per Cremades de Catalunya, Kreamics.