MIFAS participa a la Trailwalker 2019 sota el nom “Tots fem camí”

07/11/2018
MIFAS

Un equip de valents de la nostra entitat estan disposats a lluitar per combatre la pobresa amb Oxfam Intermón.

Es tracta d’un repte solidari esportiu que consisteix en recórrer cent kilòmetres en un màxim de trenta dues hores. Enguany, la causa és recaptar fons per combatre la pobresa i la injustícia al món amb la construcció de pous i sistemes de distribució d’aigua per tal que les persones tinguin accés a aigua potable, reduir malalties i prevenir epidèmies.

Un grup de treballadors i treballadores del Centre Ocupacional MIFAS de Riudellots de la Selva format per quatre persones formen l’equip que farà el recorregut de 100 km. A l’equip s’hi sumaran també dues persones de suport que els acompanyaran en tot moment.

El més important per participar és que l’equip recapti un mínim de 1.300€ en donatius destinats a Oxfam Intermón, i un cop aconseguit, comencin i finalitzin el repte junts.

Per aconseguir els fons necessaris, MIFAS organitzarà diferents iniciatives entre els treballadors i treballadores de l’entitat, socis i famílies. L’objectiu és aconseguir que tot el col·lectiu es bolqui a la causa. Entre les iniciatives hi haurà un esmorzar de coques solidàries, la venta de butlletes, entre d’altres.

MIFAS ha decidit participar a la Trailwalker, tenint en compte que és una associació que treballa per a les persones amb discapacitat física i lluita cada dia pels seus drets, considera que el benestar i la salut de totes les persones ha d’imperar sobre la resta d’interessos, i perquè creu en valors com la solidaritat i la humanitat.

L’associació considera que cada gra de sorra suma per aconseguir un món més just per a tothom, i la Trailwalker és una gran oportunitat per compartir una experiència que establirà vincles entre professionals del seu sector, usuaris i usuàries dels seus centres, familiars i entitat.

Ens ajudes a fer-ho possible?

Fes clic AQUÍ per aportar el teu gra de sorra.

Junts ho aconseguirem!