MIFAS participa a Girona, Temps de Flors

17/04/2013

De l'11 al 19 de maig de 2013, la ciutat de Girona donarà inici a la 58a Exposició de flors, monuments, patis i jardins, Girona Temps de Flors.

D’aquesta manera, un any més, els carrers, carrerons, patis, jardins i monuments del Barri Vell viuran un excepcional esclat floral entre les esplèndides pedres del ric patrimoni monumental de la ciutat.

Enguany, serà el 7è any consecutiu que el Centre Ocupacional de MIFAS a Riudellots de la Selva hi participa gràcies a la implicació de tots els usuaris i equip tècnic. Com cada any, es busca participar-hi a través d’un projecte innovador que ofereixi un tractament original a les flors i els objectes que realitzen els propis usuaris del centre.

El projecte Acrobàcies Florals estarà exposat al Pati interior del Teatre Municipal i s’emmarcarà en l’àmbit del circ, centrat en el disseny de figures d’acròbates, equilibristes i trapezistes, elaborades amb filferro cobert de paper de plata i vestides amb roba de tul de colors. Per diferents espais hi haurà també flors naturals com ara, gladiols, heura, crisantems entre altres.

Pengem unes fotos de l’elaboració del projecte.

Comentaris